OUTLOOK #1 / Diana Sumănaru: Muzica este un limbaj global.

Outlook

Fri Apr 28 2023

Evenimentele și Industria muzicală cu Diana Sumănaru

Muzica este un limbaj globalMuzica este un limbaj global

În primul episod al podcastului "OUTLOOK", am invitat-o pe Diana Sumănaru să ne împărtășească experiența ei în industria muzicală și organizarea de evenimente. Ce se află în spatele organizării unui eveniment, ce caută sponsorii atunci când aleg evenimentele în care vor investi și despre multe altele, am discutat împreună cu ea, într-un podcast plin de informații utile, atât pentru persoanele pasionate de muzică și evenimente, cât și pentru cei dintre voi pasionați de marketing și promovare.

Faptul că a fost întotdeauna în contact cu arta, a ajutat-o foarte mult să se dezvolte, ne spune ea. În prezent, este Cultural Strategist la Leo Burnett, însă până a ajuns aici, a avut un parcurs profesional plin de diversitate, evenimente și cultură, făcând parte din echipele creative ale DOR, FruFru, Urban Monkey și RedBull.

Pentru ea, muzica este o formă de terapie. Este genul de persoană care ascultă o melodie pe repeat până se satură de ea și ne vedem cu ea în primul rând la concerte și festivaluri. Preferințele muzicale sunt diverse, însă muzica indie și hip-hop-ul au un loc special în playlist-ul ei.

Privind în retrospectivă la experiența ca organizator de evenimente, adrenalina pe care o simțea în timpul organizării și desfășurării evenimentului, a avut cel mai mare impact asupra ei. “S-a comparat doar cu momentul când am făcut bungee jumping.”

Mai multe despre Diana, dar și despre industria de evenimente și ce înseamnă să fii în spatele scenei, aflați din podcastul OUTLOOK, acum disponibil pe Spotify.

Newsletter

Terms and Conditions →

General Data Protection Regulation →