BLOOM EVNT 1 - Hare Garden

Roots

Wed Jul 05 2023

BLOOM EVNT 1 - Hare Garden: Cocco Mio & Amerza

Sâmbătă asta are loc primul nostru eveniment. Se întâmplă la Hare Garden (Bulevardul Mareșal Constantin Prezan 1) începând cu ora 15:00.

Avem muzică pe terasă all day long, avem drink-uri bune, snacks și loc de dans pentru cei care vin cu chef de party. Poți să te gândești că e warm-up pentru sâmbătă seara sau că rămâi cu noi până pe la 22:00 pe terasă.

Suntem excited că am reușit să punem pe picioare primul nostru eveniment și că o să o cunoașteți și pe Andreea Ilisai, adică Cocco Mio. Andreea pune muzică de câțiva ani și a avut o evoluție rapidă în industria asta, ajungând pe afișele multor cluburi din țară. Pe lângă petreceri, Andreea are și o emisiune la Black Rhino Radio pe care va încurajăm să o ascultați: https://blackrhinoradio.com/radio/shows/odd-groove

Când i-am propus să vină la evenimentul nostru, am rugat-o să aducă și un invitat. Unul cu care are chimie bună la pupitru și care o completează. Așa că ne-a propus să îl invităm și pe Dan Amerza, un prieten foarte bun care se întâmplă să fie în oraș weekend-ul ăsta și care i-a fost și invitat la emisiunea de la radio.

Vă invităm să o cunoașteți pe Cocco Mio smbata asta și rămâneți cu ochii pe Instagram și Youtube pentru că urmează să lansăm și un interviu cu ea, unde a răspuns la multe întrebări despre muzică, pasiune, carieră și viața de DJ în București.

Intrarea este gratuită.

Ne vedem sâmbătă!

Cocco Mio: https://www.instagram.com/andreeailisai/ Amerza: https://www.instagram.com/re_amerzaa/

Newsletter

Terms and Conditions →

General Data Protection Regulation →